Advantech UNO serien
(Embedded Automation Computers)

Advantech erbjuder är ett komplett sortiment av automationsdatorer i tre storlekar, alla är fläktlösa med robust konstruktion. UNO-1000/3000-serien är idealisk för montage på DIN-skena eller exempelvis montering i elskåp medan UNO-2000 serien är avsedd för enskilt montage eller på stativ.

Alla nya UNO datorer har support för Advantech iDoor Technology som är ett helt nytt designkoncept som utnyttjar mini PCIe-format, och med hjälp av standardiserade moduler och gränssnitt ger iDoor Technology möjlighet till att konfigurera olika I/O-krav.

UNO-1000 serien

Advantechs UNO-1000 serien monteras med fördel på s.k. DIN-skena för enkel och smidig installation och då UNO-1000 serien klarar omgivningstemperaturer på upptill 70° C gör UNO-1000 serien lämplig för att installeras i tuffa industrimiljöer.

Lägg sedan till processorer baserad på RISC-arkitektur eller Intels x86 plattform finns alltid en modell som passar. Den nya UNO-1000 serien stöder även iDoor Technology vilket gör UNO-1000 serien oerhört flexibla för val av olika I/O portar.

Mer information

UNO-2000 serien

Advantech UN0-2000 serie består av flera olika fläktlösa industridatorer där bl.a. UNO-2271G är världens minsta industridator och ryms i handflatan. Välj mellan flera processorer från AMD eller Intel och med iDoor Technology möjliggörs flera kommunikations-gränssnitt med val av olika I/O portar.

UNO-2000 serien kan monteras på stativ, vägg eller VESA-fäste för flexibelt montage.

Mer information

UNO-3000 serien

UNO-3000 serien är industridatorer avsedda för montage i exempelvis skåp eller kabinett. Med möjlighet till att nyttja PCI eller PCIe kan UNO-3000 serien byggas ut och använda 3:e part I/O-moduler för flexibel användning.

Dessutom stödjer nya UNO-3000 serien Advantechs iDoor teknik vilket ger stora möjligheter att ansluta extern utrustning via I/O portar.

Mer information