Advantech ARK serien
Fläktlösa industridatorer med embedded arkitektur

Nedan redovisas utvalda produkter från Advantechs ARK serie, för mer information om övriga produkter i serien, klicka på nedan länk eller kontakta oss på Aqeri.

Mer information

ARK-1000 serien

Den fläktlösa ARK-1000 serien är liten till sin storlek, har låg strömförbrukning men erbjuder ändå tillräcklig lagring och expansionsmöjligheter som traditionella datorer. Med ARK-1000 serien sparar man både utrymme och energi och är idealisk för exempelvis tunna klienter.

Mer information

ARK-2000 serien

ARK-2000 serien har en helt ny design med stor flexibilitet och flera expansionsmöjligheter. Med embedded teknik, fläktlös design och driftspänning mellan 12 till 36V DC passar ARK-2000 serien in i de flesta miljöerna. ARK-2000 serien är avsedd att kunna användas inom temperaturområdet -20 ~ 70° C

Mer information

ARK-3000

ARK-3000 serien är fläktlös och har högpresterande processorer från Intel Core upptill Quad Core i7 för de mest krävande applikationer. Flera expansionsmöjligheter som ex. PCI, PCIe, MIOe, MiniPCIe och olika lagringsalternativ som SSD, mSATA / CFast
gör ARK-3000 oerhört mångsidig. Trådlös kommunikation Wi-Fi / 3G / GPS-stöd finns även som tillval.

Mer information

IDoor

Advantech s iDoor expansionsmoduler är ett helt nytt designkoncept som utnyttjar Mini PCIe-formatet. iDoor modulerna erbjuder kommunikationlösningar och digitala I/O portar.